Stationsweg 2, 2675 AM Honselersdijk

Over ons

Oud ijzer en metaalhandel Wim de Voeght is al meer dan zestig jaar actief in het milieuvriendelijk recyclen van ijzer en metaalafval. Het bedrijf is gespecialiseerd in het in- en verkopen van oud ijzer en metalen, autowrakken, accu’s en glas.

Vakkundige service

De medewerkers van Wim de Voeght hebben door hun jarenlange ervaring binnen de metaalrecyclingbranche ruime kennis van de diverse metaalsoorten. Daarnaast beschikken zij over de juiste diploma’s. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en vakkundige service.

Marktconforme prijzen

Wim de Voeght beschikt binnen de metaalrecyclingbranche over een uitgebreid netwerk. Daarnaast volgt het bedrijf de beurs- en marktprijzen op de voet. Hierdoor bent u als klant gegarandeerd van een eerlijke en marktconforme prijs voor al uw metalen. Bovendien vindt de financiële afhandeling zo snel mogelijk, vaak zelfs direct, plaats.

Vereiste Certificatie

De bedrijfsactiviteiten van Wim de Voeght vinden plaatst onder de benodigde milieu- en lozingsvergunningen. Voor transport en inzameling beschikt Wim de Voeght over een NIWO-certificaat VIHB nr. (ZH500999VIXX).