Stationsweg 2, 2675 AM Honselersdijk

Diensten

Oud ijzer en metaalhandel Wim de Voeght is specialist in het verwerken van alle soorten ijzer en metaal. Door de vestigingslocatie (het Westland) is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste aluminiumverwerkers van Nederland. Afnemers bestaan uit diverse staal- en metaalfabrieken in heel Europa. Door deze internationale en directe werkwijze heeft Wim de Voeght een sterke positie binnen de markt. Hierdoor zijn klanten gegarandeerd van een zeer scherpe prijs.

Containers

Containers kunnen door het hele land geplaatst worden. Op afroep worden de containers binnen 24 uur gewisseld. Het containerpark bestaat uit ruim 450 verschillende containers. In grootte variëren deze van 1m3 tot 40m3.

Kleinschalige sloopwerkzaamheden

Naast de in- en verkoop van oud ijzer en metalen, kunt u ook terecht voor kleinschalige sloopwerkzaamheden.

Contact »
Zelf brengen

Wanneer u kleinere hoeveelheden oud ijzer of metaal wilt verkopen, kunt u het langs brengen. Het adres vindt u hier. Voor grotere hoeveelheden regelt Wim de Voeght transport en containers. Neem hiervoor contact op via email of telefoon.

Transport

Het transport van grote hoeveelheden oud ijzer en metalen wordt verzorgd door eigen, moderne vervoersmiddelen die voldoen aan de laatste milieunormen. Transport is binnen heel Nederland en ook daar buiten mogelijk. Wim de Voeght staat garant voor een flexibel, snel, betrouwbaar en servicegericht containertransport.

Modern machinepark

Bij het verwerken van het schrootafval wordt gebruik gemaakt van een modern machinepark. Met een krachtige verschrotingsinstallatie worden al het oud ijzer en metalen op een betrouwbare manier verwerkt. Tevens worden alle in- en uitgaande metalen gecontroleerd op radioactiviteit.